Foto:

GEANNULEERD - De Bosduvels MTB Ride

  Sport

Lieshout – Een nieuwe naam, een nieuwe datum, een nieuwe startlocatie en dit alles omlijst met de kwaliteit die men gewend is. Fietsclub BZET de Bosduvels uit Mariahout organiseert op zondag 15 maart een splinternieuwe toertocht speciaal voor mountainbikers: De Bosduvels MTB Ride.

Na 10 jaar verdwijnt het Fietsspektakel van BZET de Bosduvels van de fietskalender. In plaats daarvan worden er dit jaar 2 nieuwe toertochten georganiseerd. De wielrenners kunnen zich alvast voorbereiden op een mooie toertocht in de maand mei. Maar eerst is het zondag 15 maart de beurt aan de mountainbikers tijdens de nieuwe Bosduvels MTB Ride. 

Bij deze tocht kunnen de deelnemers kiezen voor een route van 35, 45, 55 of 70 kilometer. Heerlijk slingerend over de vele single tracks en onverharde paden kunnen zowel beginners als gevorderde fietsers deelnemen aan deze mooie tocht in de veelzijdige bossen van Lieshout, Mariahout en omstreken. Onderweg zijn er afhankelijk van de gekozen afstand één of twee goed verzorgde pauzeplaatsen waar men even kan bijkomen onder het genot van een drankje en een versnapering. Na afloop kan er bij een lekker warm kampvuur worden nagepraat en is er een gratis broodje hamburger voor elke deelnemer.

Het evenement start vanaf het scoutingterrein aan de Herendijk 7 in Lieshout waar de deelnemers zich kunnen inschrijven van 8.00 tot 10.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt €5,00 en op vertoon van een NTFU-pas krijgt u €1,00 korting. Jeugd tot en met 12 jaar kan gratis deelnemen. 

Voor nadere informatie kunt u terecht op www.debosduvels.nl of stuur uw vraag per mail aan info@debosduvels.nl. De organisatie hoopt op prima fietsweer en nodigt alle fietsliefhebbers uit om aan deze gevarieerde en uitdagende Bosduvels MTB Ride deel te nemen!

Meer berichten