Zanggroep Midore
Zanggroep Midore (van de vereniging)

Jubilerende muzikanten op CARATCONCERT

  Muziek

Van begin mei tot eind september loopt het Carat-seizoen. Tientallen muziekverenigingen verzorgen gedurende deze periode gratis concerten in het karakteristieke Carat paviljoen. Diverse muziekstijlen passeren de revue, van jazz tot pop en van klassiek tot blaasmuziek. De vaste aanvangstijd is 12:00 uur en het programma is nu rond 16:00 uur afgelopen. Alle concerten zijn gratis toegankelijk. Daarnaast zijn er in het park horecavoorzieningen en voldoende zitplaatsen aanwezig.

Programma 12 mei:

12.00 uur: Muziekvereniging Muzikale uit Mariahout
Zij vieren dit jaar hun 15-jarig bestaan. Ze spelen musical-, film-, mars- en popmuziek, maar ook licht klassieke en gedragen nummers onder leiding van Hubert Geurts.

13.00 uur: Zanggroep Midòre uit Nuenen
Midòre is een gemengd koor onder leiding van Mieke van Vucht. Enkele Nummers uit hun repertoire: Africa (Toto), Home (Dotan), Calm after de storm (The Common Linnets).

14.00 uur: Shantykoor De Klotvaarders uit Deurne
Het koor met 90 zangers en zangeressen is één van de grootste shantykoren van Nederland. Een shantykoor brengt zeemansliederen en liederen verwant aan de zee, havens of visserij ten gehore. Een shanty is een lied dat in vroeger tijden onder het werk aan boord van grote zeilschepen werd gezongen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden