Zondag 12 november: Open Dag bij ROC Ter AA Helmond

  Inloop-Opendag

Helmond - ROC Ter AA Helmond houdt zondag 12 november van 11.00 tot 16.00 uur zijn Open Dag. In de agenda van Traverse 8 november staat als datum zaterdag 11 november vermeld, dit is incorrect. 

Toekomstige studenten, ouders/verzorgers en andere belangstellenden kunnen dan zien welke opleidingsmogelijkheden de mbo-colleges van ROC Ter AA hebben. Op alle mbo-colleges van ROC Ter AA zijn studenten en medewerkers van ROC Ter AA en vertegenwoordigers van leerbedrijven aanwezig om vragen te beantwoorden. Verder worden er demonstraties en presentaties gegeven. Uiteraard kunnen toekomstige studenten zich ook meteen aanmelden.
In het gebouw aan de Keizerin Marialaan 2 vinden belangstellenden de opleidingen van Business, Dienstverlening, ICT, Techniek & Technologie, Entree en VAVO (volwassenenonderwijs). Op Nieuwveld 59 en 61 presenteren de opleidingen van Onderwijs & Kinderopvang en Zorg & Welzijn zich. Aan de Goorsedijk 6 in Mierlo is de Open Dag van het Bouw & Design College, in samenwerking met Bouw Infra Mensen Mierlo.
In de regio Helmond-de Peel is grote behoefte aan technisch geschoolde medewerkers. Daarom is er in het gebouw aan de Keizerin Marialaan extra aandacht voor techniekopleidingen. Het Techniek & Technologie College en bedrijven presenteren zich branchegewijs op techniekpleinen. Zo is er een mechatronicaplein, een installatietechniekplein en pleinen voor elektrotechniek en procestechniek.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox