Jermain de Rozario voor zijn nieuwe restaurant aan de Markt in Helmond. (Foto:  Ad Vereijken & Annelies Roskam / Foto ID).
Jermain de Rozario voor zijn nieuwe restaurant aan de Markt in Helmond. (Foto: Ad Vereijken & Annelies Roskam / Foto ID). (Foto: )

Nieuwe stek voor De Rozario

Culinair

Helmond heeft er op culinair gebied een nieuwe toplocatie bij. Chef Jermain de Rozario heeft op afgelopen week de deuren geopend van zijn nieuwe restaurant De Rozario. Het restaurant verhuisde van de Steenweg naar de monumentale Villa Prinzen aan de Markt in Helmond.

HELMOND - De nieuwe locatie biedt de 36-jarige chef-ondernemer meer (keuken)ruimte, een terras, een tuin en mogelijkheden om op culinair gebied verder te groeien. Het restaurant is 200 vierkante meter groot en het interieur is te omschrijven als modern met Aziatische invloeden, met een knipoog naar de kookstijl van de chef.

Beleving

Op culinair gebied gaat Jermain de Rozario met zijn Aziatische wereldkeuken door op de ingeslagen weg die hem al het nodige succes heeft gebracht. De Rozario: “We hadden al geen brood en boter meer op tafel, maar een Aziatisch alternatief. Vis en vlees spelen niet altijd meer de hoofdrol omdat ik ook heel graag met groente wil verrassen. Service en beleving krijgen nog meer verdieping, we nemen de gast mee naar een andere wereld en we doen het af en toe wat onconventioneler dan in topzaken gebruikelijk is.”

De oude locatie op de Steenweg krijgt later dit jaar een nieuwe bestemming.

www.derozario.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden