Deelnemers aan de WandelAvondVierdaagse in een eerdere editie.
Deelnemers aan de WandelAvondVierdaagse in een eerdere editie. (Foto: )

WandelAvondVierdaagse Helmond gaat niet door

HELMOND - In 2019 hebben enkele duizenden deelnemers met veel plezier de 60e editie van de WandelAvondVierdaagse van Helmond gelopen. Mooi weer, vrolijke gezichten en voor de deelnemers diverse traktaties maakte deze editie tot een succes. Wie had toen kunnen voorzien hoe anders dit in 2020 zou gaan. Covid19 raakt beïnvloed het dagelijkse leven in alle facetten en dus ook evenementen als de WandelAvondVierdaagse van Helmond. De organisatie heeft, in samenwerking met de gemeente Helmond, er alles aan gedaan om ook dit jaar de Wandelavondvierdaagse door te laten gaan. Dit is helaas niet gelukt.

In eerste instantie was het plan om de WandelAvondVierdaagse uit te stellen naar september maar dit is gezien de omstandigheden niet haalbaar. De organisatie betreurt het dan ook ten zeerste te moeten melden dat er in 2020 geen WandelAvondVierdaagse in Helmond zal gaan plaatsvinden.

De organisatie gaat volop aan de gang voor de editie in 2021. Als alles weer terug is naar 'normaal' en het is volgens de richtlijnen mogelijk, zal de 61ste editie van de Wandelavondvierdaagse van Helmond plaatsvinden van woensdag 2 juni tot en zaterdag 5 juni 2021. Blijf op de hoogte via:

www.wandelvierdaagsehelmond.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden