Logo nieuwsblad-traverse.nl


Marcel van Oosterhout klimt op de fiets voor Kika.
Marcel van Oosterhout klimt op de fiets voor Kika. (Foto: )

Marcel gaat toch fietsen voor Kika

Marcel van Oosterhout uit Ommel zou aankomende zomer weer op gaan voor KiKa (stichting Kinderen Kankervrij, red.) in de Ride for KiKa. Hij deed dit eerder in 2017 in de MediaMarkttour en in 2018 en 2019 in Giro di KiKa Nederland heb gedaan.

OMMEL - Maar Marcel laat zich niet zo makkelijk van plan afbrengen: "Helaas gaan vele evenementen niet door,maar ik wil toch iets doen voor dit mooie goede doel,omdat de kinderen natuurlijk wel ziek blijven en er geld nodig is voor belangrijk onderzoek. Daarom heb ik mijn vakantie aangepast en ga ik de edities van de Giro di KiKa Nederland 2018 en 2019 nog een keer fietsen."

"Het plan is als volgt, ik ga op zaterdag 25 juli vanuit Ommel in 2 dagen op de fiets met aanhanger vol bagage naar Groningen, een afstand van circa 260 kilometer. Maandag de 27e start ik weer voor de 2018-editie. Dat is in 3 dagen via Rheeze en Hoenderloo naar Utrecht. Dat zijn drie etappes van 150 kilometer per dag inclusief aanhanger met bagage. In Utrecht eindigde de editie 2018 bij het Prinses Maxima Kinderziekenhuis en daar eindigt mijn eerste deel ook."

Herhaling editie 2019

"Van daaruit ga ik naar Bunnik om de editie van Giro di KiKa Nederland 2019 te gaan rijden. Dat zijn drie dagen met gemiddeld 130 kilometer per dag met start en finish in Bunnik. Ik blijf dus op dezelfde camping en fiets 3 dagen zonder bagage. Uiteindelijk ga ik op zondag 2 augustus weer met alles op en aan de fiets, weer naar huis."

Marcel volgen

Marcel is te volgen via zijn eigen Facebookpagina: www.facebook.com/pages/category/Sports-Event/Marcel-op-pad-voor-KiKa-1622120874503522/

Mensen die Marcel willen sponsoren of doneren aan Kika, kunnen dit doen via de website:

www.rideforkika.nl/marcel-van-oosterhout

Meer berichten