Logo nieuwsblad-traverse.nl


Zaterdag 18 juli is de opening van het eerste stadsstrand in Helmond. Foto: Pixabay.
Zaterdag 18 juli is de opening van het eerste stadsstrand in Helmond. Foto: Pixabay. (Foto: Pixabay)

Helmond krijgt 'Bobby's Beach'

Het eerste stadsstrand van Helmond opent zaterdag 18 juli om 14.00 uur en is direct achter Bobby’s Bar te vinden. Het strand is te bereiken via de reguliere ingang aan de Steenweg of gemakkelijk te vinden aan de achterkant van Bobby’s Bar.

HELMOND - Duizendpoot en innovator Geert Blenckers heeft bedacht dat Helmond ook toe is aan een eigen stadsstrand. De parkeerplaats achter Bobby's Bar is groot genoeg om om te toveren in een tropisch paradijs.

Vanaf woensdag 15 juli start de aanleg van het strand: vele kubieke meters zand, schaduwdoeken, een zeecontainer die is omgebouwd tot bar, zwembadjes, voetenbadjes en ander watervertier. In het kort:

- 450 m2 strand
- Strandbar
- Cocktails, gin & tonics, bierbuckets, sangria, wijnen
- Verse Italiaanse hapjes, anti-pasti en pizza’s bereid door de chefkoks van buurman Ristorante Sicilia
- Tropische palmbomen
- Overkappingen (voor als je lang genoeg in de zon hebt gezeten)
- Strandstoeltjes, chill-outs en zitzakken
- 7 dagen per week open en overal dichtbij.

Het strand is makkelijk te bereiken vanuit bijvoorbeeld Pathé: ga naar rechts, loop om de hoek rechtdoor, schop onderweg je schoenen uit en je loopt zo het strand op.

Openingsactie
Zaterdag 18 juli opent het Helmondse stadsstrand 'Bobby’s Beach' exact om 14.00 uur. De eerste 10 tafels krijgen een bucket met 10 Jack Daniels Cola/Ginger Ale geheel gratis.

Het stadsstrand heeft reguliere openingstijden maar bij mooi weer, kan het strand eerder opengaan. Hou Facebook hiervoor in de gaten. Maandag tot en met vrijdag gaat het strand om 16.00 uur open. In het weekeinde, zaterdag en zondag, is dit iets eerder namelijk 14.00 uur. Bobby's Beach is sowieso open tot eind september, dus de hele zomer lang genieten.

Alle praktische informatie is te vinden op Facebook:

facebook.com/events/s/bobbys-beach/ 2461132324178977/?ti=cl

Meer berichten