Logo nieuwsblad-traverse.nl


Foto:

Medewerkers Bibliotheek Dommeldal exposeren

MIERLO - Sinds de musea weer open mogen, is ook Kunstzaal Dommeldal weer toegankelijk. Kunstzaal Dommeldal is het museum van de bibliotheek en is te vinden in d’n Intheek, naast de Bibliotheek in Mierlo.

De mooie lichte Kunstzaal Dommeldal is niet zo groot, er zijn dan ook bijna geen restricties voor een bezoek. Iedereen kan binnenlopen tijdens de openingstijden van de Bibliotheek. Er is altijd iets moois te zien en social distancing gaat vanzelf.

Vanaf maandag 13 juli is er een nieuwe bijzondere expositie in de Kunstzaal, met werk van medewerkers van Bibliotheek Dommeldal. Ze werken allemaal in één of meerdere van de vestigingen van Bibliotheek Dommeldal.

Naast het werk in de Bibliotheek, hebben veel teamleden nog een andere passie. Zo zijn er onder het personeel veel tuinliefhebbers en culinaire experts te vinden. Ook wordt er in de vrije tijd veel gereisd, gewandeld, gedanst, gezongen en gestudeerd. Negen medewerkers, met een creatieve vrijetijdsbesteding, willen nu graag die kant van zichzelf laten zien. Zij exposeren in de zomer hun werkstukken in de Kunstzaal.

Vanwege de diversiteit is het aansprekend voor een breed publiek: schilderijen, foto’s, beelden, textiele werken en sieraden en twee prachtige poppenhuizen.

De expositie duurt tot en met 22 augustus en is geopend op dezelfde tijden als de Bibliotheek in Mierlo.

De expositie is net als de bibliotheek, gesloten van 3 tot en met 9 augustus.

Meer berichten