Logo nieuwsblad-traverse.nl


De tourclub voor zaal denheuvel in Mierlo.
De tourclub voor zaal denheuvel in Mierlo. (Foto: )

Tourclub Mierlo start met toertochtenprogramma

Tourclub Mierlo heeft het (toer)tochtenprogramma weer geactiveerd. De club heeft meer dan 3 maanden stilgelegen. Enkele leden hebben wel gefietst, maar dan alleen of als vast duo.

MIERLO - Zowel het RIVM als de NTFU, de Nederlandse Tour Fiets Unie hebben aangegeven dat fietsen in groepen weer mag. De 1,5 meter afstand onderling is tijdens het fietsen niet meer nodig. Reden genoeg voor de club om de eerste tocht vorige zondag te rijden. Voor de leden die de afgelopen 3 maanden weinig tot niet gefietst hebben waren alternatieve, kortere routes uitgezet om langzaam weer op te bouwen. Er zijn 56 leden met veel plezier weer van start gegaan, ondanks de stevige zuidwesten die er deze zondag blies.

De snellere groepen stonden om 08.00 uur paraat omdat zij langere afstanden fietsen. De andere groepen startten om 09.00 uur. Bij Tourclub Mierlo is het de bedoeling om tussen 12.00-13.00 uur op het 'honk' (Café restaurant denheuvel) de tocht af te sluiten en te evalueren met een drankje.

Fietsers, die belangstelling hebben kunnen, al gelang naar hun ambitie en mogelijkheden, drie keer op proef meefietsen, voordat ze besluiten om lid te worden van de vereniging. Op onderstaande website zijn onder de data aan de linkerzijde van de homepage, de geplande activiteiten van de verschillende groepen vinden waaronder de tochtgegevens en het tijdstip van vertrek. Alle zondagritten vertrekken vanaf het parkeerterrein van 'denheuvel'.

www.tcmierlo.nl

Meer berichten