Logo nieuwsblad-traverse.nl


Repaircafé Rijpelberg draait weer volop en is de hele zomer geopend.
Repaircafé Rijpelberg draait weer volop en is de hele zomer geopend. (Foto: GBJM Brands)

Repaircafé Rijpelberg blijft hele zomer open

HELMOND - De heropening van Repaircafe Rijpelberg was succesvol: ruim 30 mensen meldden zich met een reparatie. Fietsen, keukenapparatuur, gereedschappen, naaimachines, stofzuigers en audio/video-apparatuur zijn al gerepareerd of nog in reparatie.

Door het coronavirus gaan veel mensen dit jaar niet op vakantie maar blijven veilig thuis. Extra tijd om te klussen in huis en tuin of er op uit te trekken met de fiets. Maar dan kan er wel eens iets kapot gaan. Een lekke fietsband, een klopboormachine die niet meer klopt of een heggenschaar die er na 5 minuten de brui aan geeft.

Voor dit soort problemen biedt Repaircafe Rijpelberg een oplossing. Gedurende de hele zomer is het elke woensdag van 14.00-17.00 uur geopend. De aanwezige reparateurs zullen de problemen zo snel als kan proberen op te lossen. Soms is dit dezelfde middag al, soms duurt het langer. Elke Helmonder s welkom.

Om de samenkomsten veilig te laten verlopen zijn er een aantal aanpassingen gedaan aan de werkruimtes. Daarnaast zijn er latex handschoenen en ontsmettingsmiddelen. De verplichte 1.5 meter afstand is een absolute eis. Maar ook is er ruimte om even lekker bij te kletsen en een kop koffie te drinken in de bekende gezellige entourage.

De reparaties zijn gratis maar iets in de fooienpot doen wordt gewaardeerd. Met de fooi wordt het Repaircafe gefinancierd.

Wie vragen heeft, kan elke werkdag tussen 14.00-16.00 uur bellen naar tel. 06-19342212.

www.facebook.com/repaircaferijpelberg

Meer berichten