Lekker lezen in de vakantie.
Lekker lezen in de vakantie. (Foto: Rob Fritsen)

Vakantielezen in bibliotheek

In de zomervakantie heeft Bibliotheek Helmond-Peel een speciaal vakantieprogramma. Er is in Asten, Helmond en Someren van alles te beleven voor jong en oud.

HELMOND - De Bibliotheek biedt diverse workshops voor de jeugd zoals een eigen sleutelhanger maken.

Blikkie de Voorleesbus gaat op tournee maken door Asten, Helmond én Someren. Hij komt in parken, speeltuinen en bij de Bibliotheek. Kinderen kunnen genieten van de mooiste voorleesverhalen. Daarnaast is er op op woensdag voorlezen in de Bibliotheken in Asten, Helmond en Someren. Voor uitgebreide info en tickets: www.bibliotheekhelmondpeel.nl/activiteiten

Vakantielezen

De Bibliotheek heeft voor gezinnen een speciaal Vakantielezen programma. Hierbij is de Bibliotheek de reisleider. Kinderen (en ouders) kunnen ontdekken dat door te lezen ze allerlei avonturen kunnen beleven. Met Vakantielezen kan iedereen tot en met 6 september thuis aan de slag. Meedoen? Meld gratis je gezin aan en doe samen de opdrachten. Haal de landkaart op in de Bibliotheek. Daar is ook alle uitleg verkrijgbaar.

De openingstijden tot en met 23 augustus: Bibliotheek Helmond: maandag t/m zaterdag van 10:00-16:00 uur: Asten, Deurne en Someren: maandag t/m zaterdag 10:00-13:00 uur. Bibliotheek Deurne is van 3 tot en met 15 augustus gesloten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden