Foto: Onbekend

Burenmailing Vliegbasis de Peel

DE PEEL - Defensie is een website gestart waar geïnteresseerden uiteenlopende informatie kunnen vinden over het onderwerp Luchthavenbesluit (LHB) voor militaire vliegbases. Defensie wil dat informatie over dit onderwerp meer toegankelijker, overzichtelijker en makkelijk te vinden is. Daar is behoefte aan zo lieten belanghebbenden en omwonenden weten.

Informatie over LHB is vaak ingewikkeld en verspreid beschikbaar. De site zet aan tot een centrale plek waar begrijpelijke informatie te vinden is, maar waar ook vragen gesteld kunnen worden. De website is terug te vinden via: www.defensie.nl/onderwerpen/luchthavenbesluiten/luchthavenbesluit-de-peel.

Burenmailing
Defensie start ook met een burenmailing voor de omgeving van De Peel. Via een burenmailing is de Luchtmacht al in contact met omwonenden en belangstellenden van andere vliegbases. Hierin staat specifieke regionale informatie over oefeningen, trainingen en allerlei andere onderwerpen die nieuwswaarde hebben voor de omgeving.

Interesse? Geef dan uw e-mailadres door waarop u de informatie wil ontvangen. Graag onder vermelding van ‘aanmelding voor burenmailing’ via: informatiedepeel@mindef.nl. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor de verzending van de mailing. U kunt te allen tijde opzeggen als u geen informatie meer via de mail wilt ontvangen. Uw gegevens worden dan uit de database verwijderd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden