Schrijfster Maria Genova verzorgt op 2 juli een webinar.
Schrijfster Maria Genova verzorgt op 2 juli een webinar. (Foto: )

Online schrijfworkshop door Maria Genova

HELMOND - De gezamenlijke bibliotheken houden donderdag 2 juli weer een webinar. Maria Genova verzorgt de digitale workshop die om 20.00 uur begint tot 21.30 uur. Deze is bedoeld voor beginnende en gevorderde schrijvers.

In deze schrijfworkshop gaan de deelnemers de diepte in. Zij leren van de fouten van beginnende en bekende schrijvers aan de hand van voorbeelden. Hoe maak je een verhaal spannend? Welke tijd en vertelperspectief passen het beste bij je boek? Mag je personages samenvoegen bij waargebeurde verhalen? Hoe zet je flashbacks doeltreffend in? Hoe doe je research en hoeveel daarvan mag in het boek terechtkomen? Hoe creëer je interessante bijfiguren? Hoe schrijf je een uitnodigende achterflaptekst? Hoe werken professionele redacteuren en wat kost dat? Hoe vind je een goede uitgever? Of kies ik voor uitgeven in eigen beheer? Al deze vragen worden tijdens deze online schrijfworkshop beantwoord, maar er is ruimte voor veel meer vragen.

Op www.bibliotheekdommeldal.nl is een link te vinden naar de Bibliotheek Eindhoven, waar de aanmeldingen worden ontvangen en van waaruit 1 dag van tevoren een inlog-link wordt gestuurd voor het webinar. Mocht je op 2 juli niet kunnen, dan kun je toch aanmelden zodat je een dag later de link ontvangt waarmee je terug kunt kijken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden