Alle Lucas'en mogen gratis naar Lucas Gassel expositie

Omdat de speciale dag niet door kon gaan, mogen alle Lucas'en gratis naar de Lucas Gassel-tentoonstelling in Museum Helmond. Foto: Paul Slot.
Omdat de speciale dag niet door kon gaan, mogen alle Lucas'en gratis naar de Lucas Gassel-tentoonstelling in Museum Helmond. Foto: Paul Slot. (Foto: Paul Slot)

Vanwege de coronamaatregelen gaat de Lucasdag, georganiseerd door Museum Helmond, niet door. De tentoonstelling van meester-schilder Lucas Gassel wordt verlengd tot en met 30 augustus 2020. Iedereen met de naam Lucas mag gratis de expositie bezoeken.

HELMOND - Om meer bekendheid te geven aan de Lucas Gassel tentoonstelling, organiseerde het museum de Lucasdag op 19 april in Kasteel Helmond. Voor de Lucasdag meldden zich ruim 170 Lucas’en aan. Nu het evenement niet door kan gaan, nodigt Museum Helmond alle Lucas’en uit om de tentoonstelling gratis te bezoeken. Ook Lucas’en die zich nog niet hadden aangemeld voor de Lucasdag mogen gratis het museum bezoeken.

Jonge Lucas’en zijn welkom in de werkplaats van Lucas Gassel op woensdagen en vrijdagen tussen 13.00-16.00 uur. Onder begeleiding kunnen zij zelf aan de slag en zo meer te weten komen over Lucas’ landschappen.

Lucas’en die gratis de Lucas Gassel tentoonstelling willen bezoeken, kunnen zich aanmelden op de website van Museum Helmond. Familieleden kunnen een online ticket reserveren.

www.museumhelmond.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden