Foto:

Eerste PeelPakketten voor de burgemeesters Helmond- de Peel

De leden van netwerkclub JCI Peelland ondersteunen lokale ondernemers die door de coronacrisis hun inkomsten zien teruglopen. dit doen ze door het aanbieden van cadeaupakketten met producten van lokale ondernemers die daar een vergoeding de volledige verkoopprijs voor krijgen genaamd: het 'PeelPakket'. 

REGIO - De eerste zes PeelPakketten zijn maandag 25 mei officieel uitgereikt aan alle burgemeesters van de Peelgemeenten. Zij vinden het allen belangrijk om, zeker in deze tijd, de handen ineen te slaan om lokale ondernemers te helpen. “Naast het verdrietige wat ik meemaak in deze tijd, maak ik ook hele mooie dingen mee en dit initiatief is hier een goed voorbeeld van, waarin saamhorigheid en elkaar helpen voorop staan. Dit zijn de kippenvelmomenten.” aldus Elly Blanksma, burgemeester van Helmond. Tevens is één van de pakketten overhandigd aan de heer Michielsen, directeur van Rabobank Helmond Peel Noord, die het initiatief mee financiert. 


Het PeelPakket staat voor samenwerking en verbinding. Als koper geef lokale ondernemers een steuntje in de rug. Het pakket is te koop voor zowel particulieren als bedrijven. 

Voor € 31,50 koop je een pakket boordevol producten uit de Peel en waardebonnen van plaatselijke winkels. Al het geld gaat rechtstreeks terug naar de ondernemers die het nu meer dan ooit kunnen gebruiken. Het pakket is te bestellen op: www.peelpakket.nl. Tevens kunnen kopers kiezen om een donatie te doen, dit komt ten goede aan de lokale minima.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank, Van Lieshout Packaging, VVV en Helmond Marketing.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden