Foto:

Nacht van het witte doek naar 2021

DEURNE - Onlangs werd bekend, dat er vanwege de coronacrisis tot 1 september geen vergunningen worden afgegeven voor evenementen. Dat betekent, dat er dit jaar eind augustus geen filmfestival zal kunnen worden georganiseerd. Nacht van het Witte Doek heeft verder besloten om niet te streven naar verplaatsing van het festival in het najaar. Veel agenda’s zullen snel vol raken als evenementen in het najaar wel mogelijk zijn en bovendien zijn de financiële middelen op dit moment beperkt. De organisatie heeft eerder ook al besloten, dat er dit jaar geen beroep zal worden gedaan op sponsoren. Nacht van het Witte Doek zet haar zinnen dan ook op een mooi festival in 2021. Het thema van Deurne zal dan zijn 'Deurne 1300 jaar' en zoals gebruikelijk zal in de programmering aandacht aan worden gegeven.

Als alles een beetje mee zit, hoopt de organisatie dat vanaf september wel de andere activiteiten te kunnen opstarten, zoals de vertoningen van Cinema Het Witte Doek in het CCD en de al enkele jaren gebruikelijke filmmarathon op een zondag in november.

Mogelijk kan de Nacht van het Witte Doek in het najaar nog aansluiten bij een van de vele culturele activiteiten in Deurne. We blijven voor de vele Vrienden van De Nacht en alle liefhebbers van film en cultuur in Deurne en omgeving zichtbaar via de website, de nieuwsbrief en social media.

www.nachtvanhetwittedoek.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden