Afscheid van RKSV Mulo met 'ons laatste shirt'

'Ons laatste shirt' van RKSV Mulo.
'Ons laatste shirt' van RKSV Mulo. (Foto: )

In het 105e jaar neemt de voetbalwereld afscheid van Helmondse amateurvoetbalclub RKSV MULO. De oud-club van Rene en Willy van de Kerkhof en de goede buurman van Helmond Sport.

HELMOND - In 105 jaar was MULO meer dan alleen voetbal wat te zien is in veel lokale activiteiten, een buitenschoolse opvang, samenwerking met KiKa, stichting leergeld en ga zo nog maar even door. De club heeft lang nagedacht op welke manier je het beste afscheid kunt nemen van een vereniging die een geschiedenis heeft van 105 jaar?

Met het project 'Ons laatste shirt' heeft MULO de afgelopen tijd gezocht naar een moderne manier om de rijke MULO-historie vast te leggen in een collectors item.

'Ons laatste shirt' laat de rijke MULO-geschiedenis zien met behulp van enkele bijzondere details in het shirt. In het shirt is onder andere het eerste logo te zien, 'onze tijd' en 'onze foto's en 'ons eerste logo”,

In de foto’s zit een extra optie: als je met een smartphone 'onze foto’s' scant kom je op een website waar oude MULO foto’s te vinden zijn. Hier kun je ook zelf je eigen foto’s plaatsen en informatie toevoegen aan bestaande foto’s.

'Ons laatste shirt' is te koop via: www.onslaatsteshirt.nl

Inmiddels hebben MULO en Helmondia die vanaf 1 juli SV De Braak gaan vormen, van de gemeente Helmond de garantie gekregen dat zij in de toekomst kunnen rekenen op huisvesting en sportvelden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden