Foto: Joost Duppen

Werk aan Beekse Brug

BEEK EN DONK - De Beekse Brug in Beek en Donk gaat een paar dagen dicht voor werkzaamheden. Omwonenden ervaren geluidsoverlast bij het passeren van met name zwaar verkeer over de brug. 

Rijkswaterstaat heeft onderzocht wat de oorzaak daarvan is, waarop onderhoudsaannemer SPIE een aantal verbetermaatregelen heeft voorgesteld. De belangrijkste en tevens laatste maatregel is het aanbrengen van rubberen blokken als buffer om luide klappen van de brug op te vangen.

De Beekse Brug (N615/Gemertseweg) is op donderdag 14 mei van 18.00 uur tot vrijdag 15 mei 06.00 uur en van vrijdag 15 mei van 18.00 uur tot maandag 18 mei 06.00 uur gestremd voor het wegverkeer. Het verkeer wordt omgeleid via de Donkse Brug. Vrijdags is de brug tussen 06.00-18.00 uur wel toegankelijk.

Ook het scheepvaartverkeer zal hinder ondervinden. De brug is tijdens de werkzaamheden ook grotendeels gestremd voor schepen. Op enkele korte momenten per dag kunnen schepen de brug passeren. Kijk voor meer informatie op www.vaarweginformatie.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden