Het Bevrijdingsconcert was het laatste concert dat plaatsvond in het Caratpaviljoen.
Het Bevrijdingsconcert was het laatste concert dat plaatsvond in het Caratpaviljoen. (Foto: Picasa)

Carat Concert in het najaar

Tot 1 september zijn evenementen niet toegestaan werd deze week bekend waardoor een hele rij druk bezochte evenementen in de regio niet kunnen plaatsvinden.

HELMOND - Carat Concerten verwacht niet dat er na 1 september een concertreeks kan plaatsvinden omdat muziekgezelschappen dan waarschijnlijk nog onvoldoende hebben kunnen repeteren vanwege de maatregelen én vakanties. Toch heeft zij een feestelijk programma samengesteld voor zondag 27 september. Dit zou de afsluiting van het seizoen 2020 zijn, nu wordt dit een eenmalig concert. De Rimboband, HMC, Seniorenharmonie Helmond Harmonie Amicitia en KSH Phileutonia zullen die dag een groots concert geven. Een en ander uiteraard onder voorbehoud. Meer informatie: www.caratconcerten.nl.


Kennedymars

De Kennedymars zou plaatsvinden in het weekend van 4 en 5 juli maar gaat ook niet door. Naast de Kennedymars, gaan ook het Rondje Someren en de Mini Kennedymars niet door. Dit geldt ook voor de andere activiteiten die rond de Kennedymars worden georganiseerd, zoals de jaarmarkt en het JFK-festival.

Kasteeltuinconcerten

Al eerder maakte Geert Blenckers bekend dat de Kasteeltuinconcerten niet door zullen gaan.


Die Heise Bierfesten

Die Heise Bierfesten op 28, 29 en 30 augustus gaan niet door. De organisatie heeft ervoor gekozen om een jaar over te slaan en hoopt alle trouwe bezoekers te zien op 3, 4 en 5 september 2021.


Overige evenementen

Nog niet alle organisaties hebben de redactie laten weten wat zij met hun evenement gaan doen. De redactie houdt u zoveel mogelijk op de hoogte.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden