Geert-jan Nilesen.
Geert-jan Nilesen. (Foto: )

Nieuwe algemeen directeur Jan van Brabant College

Geert-jan Nillesen wordt per 1 juli benoemd tot algemeen directeur van het Jan van Brabant College. Geert-jan Nillesen is op dit moment vestigingsdirecteur van het Jan van Brabant College - vestiging Molenstraat. Hij neemt taken over van Lambèrt van Genugten, die per 1 juli 2020 met pensioen gaat.

HELMOND - Het Jan van Brabant College onderzoekt op dit moment in de regio binnen het onderwijsnetwerk ORION diverse mogelijkheden om tot een intensievere samenwerking te komen. Om die reden is in de opvolging van het College van Bestuur niet gekozen voor de benoeming van een nieuwe bestuurder maar voor de benoeming van een algemeen directeur.

De nieuwe algemeen directeur is vanaf 1 juli verantwoordelijk voor alle onderwijs- en personeelszaken voor de drie locaties van het Jan van Brabant College. Hij vertegenwoordigt het Jan van Brabant College in externe contacten. De RvT zal zich in overleg met de nieuwe algemeen directeur en het huidige bestuur beraden over de invulling van de resterende bestuurlijke taken na 1 juli.

Geert-jan Nillesen is 44 jaar en is woonachtig in Waalre. Hij heeft ruim 20 jaar onderwijservaring en is, voordat hij naar het Jan van Brabant College kwam, afdelingsleider geweest bij het openbare Stedelijk College Eindhoven. Daarnaast speelt hij een actieve rol in het samenwerkingsverband Brainport Scholen en het landelijk Netwerk tweetalig onderwijs (tto).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden