Musical Voices viert haar jubileum met een speciale show.
Musical Voices viert haar jubileum met een speciale show. (Foto: )

Concerten zijn uitgesteld - 40 jaar popkoor Musical Voices

NEERKANT - Popkoor Musical Voices uit Neerkant, viert dit voorjaar haar robijnen jubileum en pakt op 27, 28 maart en 4 en 5 april flink uit met de show ‘Celebration’ in gemeenschapshuis De Moost aan de Moostenstraat 3 in Neerkant.


Musical Voices legt de lat hoog voor zichzelf en wil graag de voorgaande shows overtreffen. Daarom is twee jaar geleden een speciale Concertcommissie aangesteld die zich bezighoudt met de jubileumvoorstelling. Bij het gekozen thema 'Celebration' werden passende nummers gezocht. Ze brengen een gevarieerd programma, met soms ontroerende, gevoelige songs maar waar ook stevige rockmuziek niet in ontbreekt.

De voorstellingen beginnen op vrijdag 27 maart, zaterdag 28 maart en zaterdag 4 april om 20.00 uur en er is een matineevoorstelling op zondag 5 april om 14.00 uur. Toegangskaarten kosten 12,50 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de dagkassa . (indien nog beschikbaar) en zijn verkrijgbaar bij supermarkt Xandra's Super, Keulsebaan 6B, Neerkant, Café Internos, Dorpsstraat 27, Neerkant en bij sieraden en bijoux 't Klavertje, Kalisstraat 2, Meijel. Toegangskaarten zijn ook online te bestellen op de website van Musical Voices.

Kijk voor beschikbaarheid van toegangskaarten en meer informatie op de website:

www.musicalvoices.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden