De cast van Rapunzel en de Olielampgeest.
De cast van Rapunzel en de Olielampgeest. (Foto: )

GEANNULEERD - Houtse Toneelgroep viert 45-jarig jubileum

HELMOND -De Houtse Toneelgroep haar 45-jarig jubileum. Speciaal voor dit saffieren jubileum speelt de toneelgroep op zaterdag 14 en zondag 15 maart de kindervoorstelling Rapunzel en de Olielampgeest onder leiding van extern regisseur Adrian Grootenboer. Bijzonder dit jubileumjaar is dat het moderne sprookje geschreven is door Janine van Doesselaere, die zelf bij de toneelgroep speelt.

Rapunzel en de Olielampgeest is een grappige, dynamische en avontuurlijke voorstelling vol bekende sprookjesfiguren, maar allemaal wel net ietsje anders. Een knotsgek verhaal met een wijze boodschap. Het stuk is geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar. Na de voorstelling mogen de kinderen op de foto met de spelers. Zondagmiddag staat hiervoor zelfs eenheuse photobooth-caravan voor de Geseldonk staan.

Ook dit jaar heeft de Houtse Toneelgroep een leuke actie. Elk kind dat een zelfgemaakte verjaardagstekening voor de jarige toneelgroep meeneemt, krijgt een euro korting op de entreeprijs. De tekening kan ingeleverd worden bij de kassa. Bij reeds online betaalde kaartjes krijg je een euro contant terug.

De voorstellingen zijn in De Geseldonk, Cederhoutstraat 44 in Helmond op: zaterdag 14 maart om 19.00 uur, zondag 15 maart om 10.30 en om 14.00 uur. Kaarten à 5,50 euro zijn te reserveren via tel. 06-12 89 57 27 of via of via:

www.houtsetoneelgroep.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden