Vendelzwaaien hoort echt bij een dorp in de Peel.
Vendelzwaaien hoort echt bij een dorp in de Peel. (Foto: Picasa)

‘Deurne in Beweging’, fotoroute door dorp

DEURNE - ‘Deurne in Beweging’ is het themajaar 2020 onder de vlag van ‘Deurne Palet van De Peel’. Een breed thema waarbij er volop aandacht is voor sport en recreatieve beweging en het rijke verenigingsleven.

Fotoclub Optika heeft in het jaar 2019 bij diverse gelegenheden foto’s gemaakt om de beweging van Deurne in beeld te brengen. Niet alleen over letterlijke beweging, maar ook de manier waarop het dorp zich ontwikkelt en mee gaat in de tijd. Een grote variatie aan foto’s is hiervan het resultaat. Deze beelden zijn in de diverse etalages in het hart van het winkelcentrum te bekijken. Bij elke foto staat een korte toelichting.

De officiële opening van de Tijdlijn Deurne was vrijdag 6 maart in het Cultuurcentrum Deurne door Marinus Biemans, wethouder van de gemeente Deurne.

De folder met de wandelroute langs de foto's is binnenkort gratis verkrijgbaar bij De Wieger, VVV Deurne en andere openbare locaties in Deurne. De wandelroute rondom de tijdlijn is 1,5 km lang en gaat langs de 50 foto’s met verklarende tekst.

De 5e Tijdlijn Deurne is tot stand gekomen door de samenwerking van Fotoclub Optika, Centrummanagement en VVV. Meer info: www.tijdlijndeurne.nl.

Meer berichten