Feestmiddagen voor de kinderen

Prins Ton d’n Urste . Foto: Jos van den Eijnden.
Prins Ton d’n Urste . Foto: Jos van den Eijnden. (Foto: Jos van den Eijnden)

Speciaal voor de kinderen van de diverse basisscholen houdt CV de Rampetampers gezamenlijk met de Fonkel, twee feestmiddagen.

HELMOND - Maandag 24 februari is een interactieve middag. Naast samen lekker springen en hossen op (carnavals)muziek zijn er diverse leuke dingen om te doen, zowel actief als interactief. Hiervoor is een verstrooide professor uitgenodigd die ook zijn uitvindingen en proefjes zal laten zien en er over vertelt. De kinderen krijgen de kans om hem hierbij te helpen. Verder zal Mad Science een demo Funstation 'Droogijs' verzorgen.

Dinsdag 25 februari wordt weer een gezellige middag; lekker samen springen en hossen op (carnavals)muziek of mee dansen met je favoriete artiest. Op deze dag wordt de feestmuziek verzorgt door dj Klumpie. De zaal van Residentie De Fonkel' Prins Karelstraat 123 Helmond is open om 13.30 uur. Aanvang 14.00 uur. Eindtijd is 17.00 uur. Entree is 1 euro. Op beide dagen wordt er gezorgd voor een lekkere traktatie. Lever de kleurplaat voor 15.30 uur in. Meer informatie is te vinden op:

www.rampetampers.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden