Simpel Zat houdt voor de vijfde keer haar Bloas Avond. Foto: Gerard Slegers.
Simpel Zat houdt voor de vijfde keer haar Bloas Avond. Foto: Gerard Slegers. (Foto: GERARD SLEGERS IMAGES BY GERARD)

Blaasband Simpel Zat viert lustrum

De leden van Simpel Zat zijn nog maar net bekomen van hun geslaagde 11-11 Party en het volgend festival staat al weer klaar. In samenwerking met Backstage Barberpub organiseert Blaasband Simpel Zat, op carnavalsmaandag voor de 5e keer hun bekende 'Bloas avond'. Een avond net zoals de 11-11 Party, maar dan in het klein.

MIERLO - Vanaf carnavalszaterdag gaat de band op stap. Voor en tijdens de optocht van Mierlo is Simpel Zat te vinden ergens in de buurt van de route. Vervolgens zullen zij na de optocht, mogelijk met bevriende bands, nog verder spelen in de Barberpub. De carnavalsmaandag staat altijd in het teken van een dagje weg. Deze keer gaan de leden van Simpel Zat, Asten onveilig maken. Tussen 12:00 en 18:00 zijn de leden in en rond het centrum te vinden. En na een welverdiend diner is het dan zo ver, hun eigen, inmiddels bekend en geprezen festival; 'Bloas avond'.

Op de avond van carnavalsmaandag komen tal van blaaskapellen hun muziek ten gehore brengen. Ook dit jaar komen de bands weer van heinde en ver voor een gezellig avondje muziek. Dit jaar worden de bands afgewisseld met een dj die tussendoor de carnavalsvreugde alleen maar ophoogt. Hierdoor is het aanbod erg breed en is er voor iedereens wil wat zijn.

Vanaf 19:00 is de zaal open en barst het feest los. De toegang is gratis en jong en oud zijn welkom in de Barberpub aan de Vesperstraat 8 in Mierlo.

Dit jaar hebben de volgende bands zich al ingeschreven: Uit Eindhoven: Coest, Blitz, Farine en BBC, uit Helmond de Blue Band, uit Veghel Dubent, uit Beek en Donk, Nummerke 3. En uiteraard zal Blaasband Simpel Zat ook van zich laten horen.

Meer informatie op de Facebookpagina: https://www.facebook.com/simpelzat1/ of via de website:

www.simpelzat.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden