De Spekzullekes vieren carnaval in Zaal Vissers in Brouwhuis. Foto: Stephan van Hout.
De Spekzullekes vieren carnaval in Zaal Vissers in Brouwhuis. Foto: Stephan van Hout. (Foto: Stephan van Hout)

Carnaval bij de Spekzullekes in Zaal Vissers in Brouwhuis

HELMOND - De Spekzullekes hebben een vol maar vooral leuk carnavalsprogramma in elkaar gezet.

Vrijdag 21 februari bij Zaal Vissers in Brouwhuis is er een speciale avond voor 'De jeugd van toen' die graag een feestje willen vieren. Het feest begint om 20:00 uur. De zaal is open vanaf 19:00 uur. De toegang van deze avond is gratis.

Zaterdag 22 februari is de nieuwe feestavond, de 'Guilty Pleasure Party'.
Stel de playlist van deze avond zelf samen via de Facebookpagina en dan zal de muziek verzorgd worden door One2party en dj Petertje. Kom je met meer dan 8 personen? Dan krijg je gratis een schaal hapjes. De deuren gaan deze avond om 20.00 uur open en de entree is gratis.

Zondagmiddag 23 februari start om 13.00 uur het Slingerbal. De entree hiervan is gratis. De muziek wordt verzorgd door dj Petertje.

Zondagavond staat in het teken van de jeugdige carnavalsvierder. De TeenExperience start om 20.00 uur. Op deze avond is er een gastoptreden van 'De Jongens van de Buurt' en dj Petertje voor de muziek en diverse licht- en geluidseffecten. Toegang is 4 euro inclusief garderobe en loterij. Frisdrank kost deze avond 1,50 euro per consumptie.

Maandag 24 februari begint 's middags met het Stoetenbal. De zaal gaat open om 13.00 uur en ook hier wordt de muziek verzorgd door dj Petertje en is de toegang gratis.
's Avonds start om 20.00 uur, de Ladies First Night. De dames staan deze avond centraal en hebben natuurlijk gratis entree. Voor de heren is de entree 6 euro (inclusief garderobe). Tijdens deze avond wordt de muziek verzorgd door 'De Heeren Van' en dj Petertje.

Dinsdag 25 februari start om 13.00 uur met het Stuiterbal. De zaal gaat om 13.00 uur open en de muziek wordt verzorgd door dj Petertje. Naast de verschillende spellen die er te doen zijn, komt er ook een special guest op bezoek. De entree is gratis.

Spekzullekes Got Talent sluit dinsdagavond 25 februari het carnaval af. Dit vindt plaats in het café gedeelte van Zaal Vissers en start om 20.30 uur. Gratis entree.

De residentie van De Spekzullekes is Zaal Vissers, aan de Peeleik 2 in Helmond.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden