Foto:

Onderwijsbal Carnaval 2020

HELMOND - Voor alle onderwijzers in Helmond, maar ook alle andere carnavalsvierders, start carnaval en de vakantie op vrijdag 21 februari om 15.00 uur met het Onderwijs Carnavalsbal. Inmiddels vindt dit festijn alweer vier jaar plaats in De Cacaofabriek. Op de vrijdagde 21e begint in De Cacaofabriek dé opening van het vijfdaagse feest uit het Zuiden.
Tijdens het Onderwijs Carnavalsbal worden, traditiegetrouw, de gekste carnavals-hits gedraaid en de lekkerste hapjes uitgedeeld. De entree is gratis. De live carnavals-acts worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via de website en de facebook. Verdeeld over twee feestzalen staan diverse carnavalsacts geprogrammeerd. Live-acts en dj's vindt je in de Popzaal. In de foyer zal een groots kapellenfestival losbarsten. De organisatie gaat rond met gratis snacks en buiten staat ook een frietwagen. Het belooft dus een fantastisch openingsbal te worden.

Het Onderwijs Carnavalsbal is begonnen als een opening van de carnaval door en voor docenten uit Helmond. Wanneer de carnavalsvakantie begint, is het tijd voor de docenten om het vijfdaagse feest goed in te luiden. Tegenwoordig is het bal gratis toegankelijk voor iedereen.
Blijf op de hoogte van het evenement via www.cacaofabriek.nl of kijk op www.facebook.com/decacaofabriek.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden