Bibliotheek Dommeldal zoekt vrijwilligers voor de vestiging in Mierlo.
Bibliotheek Dommeldal zoekt vrijwilligers voor de vestiging in Mierlo. (Foto: )

Vrijwilliger worden bij Bibliotheek

MIERLO - De Bibliotheek is meer dan een verzameling boeken. Want ook het opzetten van een lezingen- of cursusprogramma is een van de kernfuncties van de bibliotheek. Hiermee doe je immers ook kennis op net als met tentoonstellingen en debatten.
Bibliotheek Dommeldal is voor de vestiging in Mierlo nu op zoek naar enkele vrijwilligers die in de Werkgroep Activiteiten willen meewerken aan een boeiend activiteitenprogramma. Het gaat om activiteiten van allerlei aard, voor volwassenen en voor jeugd.

Samen met de bibliotheekmedewerker ben je betrokken bij het programmeren en uitvoeren van de activiteiten. Voor het programmeren kom je ongeveer vier keer per jaar bij elkaar. En bij de uitvoering van het programma ondersteun je bij praktische zaken, zoals opbouwen en afbreken, ontvangst van gasten en bezoekers. Natuurlijk doe je ook mee bij het evalueren van de activiteiten.Vrijwilligers zijn belangrijk voor de Bibliotheek. Als vrijwilliger zorg je namelijk ook voor de lokale verbinding en verankering.

Interesse?
Ben je een actieve man of vrouw uit Mierlo? Sta je open voor de digitale wereld? Heb je een warm hart voor de bibliotheek in jouw dorp? Dan zijn we op zoek naar jou. Stuur een naar mail Jan Bekx, via j.bekx@bibliotheekdommeldal.nl.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden