Wessel en Stefan, beter bekend als de Chainzuipers, is één van de dj-teams die hun hits laten horen op de silent disco.
Wessel en Stefan, beter bekend als de Chainzuipers, is één van de dj-teams die hun hits laten horen op de silent disco. (Foto: )

Bijzonder beleving: silent disco

GEMERT - Koffiepauze houdt zaterdag 8 februari voor de eerste keer een gratis silent disco in poppodium De Bunker in Gemert: een unieke kans om kennis te maken met dit bijzondere fenomeen. Silent disco is het concept waarbij muziek niet door de speakers komt, maar door een eigen koptelefoon. Bij binnenkomst ontvang je een eigen koptelefoon die je kunt schakelen op drie verschillende kanalen. Op deze avond draaien drie lokale dj-teams tegelijkertijd hun muziek. De bezoekers kiezen naar welke dj ze luisteren. Terwijl de één meezingt op Abba, danst de ander op AC/DC. Op deze avond laten maar liefst zeven Gemertse dj's hun favoriete hits de revue passeren. Rock, pop of house – alles komt aan bod.

Koffiepauze is een groep jonge enthousiastelingen die de Gemertse muziekwereld van een unieke twist wil voorzien. Met vernieuwende concepten, wild aangeklede avonden en frisse ideeën heeft zij slechts één doel voor ogen: enorm veel gezelligheid voor jong en oud in een muzikaal jasje.

De silent disco vindt plaats bij poppodium De Bunker aan de Sint Annastraat 60 in Gemert en duurt van 21.00 tot 03.00 uur. De entree is gratis. Er zijn slechts een beperkt aantal koptelefoons te vergeven, dus wees er op tijd bij. Meer info: https://www.facebook.com/events/412577502787527/

Meer berichten