Foto:

Workdate Senzer en UWV

HELMOND - Senzer en UWV houden maandag 10 februari een Workdate voor mensen die op zoek zijn naar een leuke baan of stageplaats. Ook kunnen werknemers hier terecht die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Natuurlijk is deze Workdate er ook voor werkgevers die hun organisatie, werkplekken en vacatures onder de aandacht willen brengen. Doel van de Workdate is het samenbrengen van vraag en talent, om zo de werkgelegenheid in de regio te stimuleren.

Werkgevers zijn altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Op de Workdate kunnen ze mensen ontmoeten die graag aan de slag willen of een stageplek zoeken. Samen kunnen ze makkelijk in gesprek gaan om te zien wat ze voor elkaar te kunnen betekenen. Op deze manier maken Senzer en UWV de zoektocht van de werkzoekenden makkelijker en kunnen ze ook beter aan de vraag van de werkgevers voldoen. En dat op een laagdrempelige, persoonlijke, informele en resultaatgerichte manier. Op 10 februari 2020 vindt de gezamenlijke UWV-Senzer-Workdate voor de gehele regio Helmond-De Peel plaats in restaurant Inclusief in Helmond. Deelname is geheel gratis. Mensen die op zoek zijn naar een baan kunnen gewoon met hun cv binnen lopen. Werkgevers en uitzendbureaus die geïnteresseerd zijn in deelname kunnen contact opnemen met het accountteam van Senzer via tel. 0492-58 24 44.

De Workdate voor de gehele regio Helmond-De Peel is maandag 10 februari in restaurant Inclusief, Montgomeryplein 6, Helmond. De middag start om 14.30 uur tot 16.00 uur.

Meer berichten