Inloophuis De Cirkel aan de Evertsenstraat in Helmond. Foto: indebuurt.nl.
Inloophuis De Cirkel aan de Evertsenstraat in Helmond. Foto: indebuurt.nl. (Foto: Marleen Smits-indebuurt.nl)

Rectificatie - Inloophuis De Cirkel bestaat 10 jaar

In het bericht in Traverse is helaas een storende fout geslopen omtrent de toegangsprijs. De toegang tot de festiviteiten op zondag 2 februari is gratis.

HELMOND - De Cirkel, regionaal inloophuis voor kanker en hun naasten, bestaat dinsdag 4 februari, 10 jaar. Tien jaar geleden is bewust gekozen voor 4 februari, Wereldkankerdag, voor het officieel openen van het inloophuis aan de Piet Heinstraat in Helmond.

Na tien jaar beantwoordt de Cirkel, inmiddels verhuisd naar de Evertsenstraat 19, in Helmond, nog steeds aan het doel: een luisterend oor bieden aan mensen met kanker en hun naasten. Daar zorgen dagelijks vele vrijwilligers voor.

Zondag 2 februari 2020 wordt er stilgestaan bij dit heugelijk feit en wordt het jubileumjaar geopend met een foto-expositie van de fotoclub van De Cirkel. De foto's, gemaakt door gasten van het inloophuis, hebben betrekking op thema's die te maken hebben met kanker zoals eenzaamheid, angst en veel meer. Bezoekers kunnen tussen 15.00 – 17.00 uur de expositie bekijken, een drankje en een hapje en met elkaar in gesprek gaan.

In de loop van de middag wordt de jaarlijkse Cirkelprijs uitgereikt. De prijs is een eerbetoon aan iemand die in het afgelopen jaar veel voor de Cirkel betekend heeft.

Meer informatie:

inloophuisdecirkel.nl

Meer berichten