Vrijwilligerswerk is voor iedereen. Foto: Marcel Donks.
Vrijwilligerswerk is voor iedereen. Foto: Marcel Donks. (Foto: Marcel Donks)

Event voor en door vrijwilligers

DEURNE - De Zorgboog, ORO, Senzer, LEEF, LEVgroep, MEE, Deurnevoorelkaar, gemeente Deurne houden zaterdag 1 februari gezamenlijk een vrijwilligersevent. Dat doen zij als waardering voor alle vrijwilligers die actief zijn binnen de gemeente Deurne. Ook is dit event dé mogelijkheid voor belangstellenden om meer te weten te komen over vrijwilligerswerk. Het belooft een leuke en informatieve middag te worden waarin zowel zorg, welzijn, cultuur en sport vertegenwoordigd zijn. Er worden 12 workshops gegeven en er zijn meer dan 16 organisaties aanwezig om huidige vrijwilligers te bedanken en belangstellenden te informeren en enthousiast te maken voor vrijwilligerswerk.

Vrijwilligerswerk is voor iedereen, voor jong en oud. Iedereen heeft een talent en kan iets voor een ander betekenen. Zonder vrijwilligers zouden verenigingen en maatschappelijke organisaties niet kunnen bestaan.
Vrijwilligerswerk is een mooie manier om actief mee te doen aan de samenleving en jezelf te ontwikkelen. Iets voor of met anderen doen is leuk, leerzaam én zinvol. Bovendien kan vrijwilligerswerk een opstapje zijn naar betaald werk.
De samenwerkende organisaties vinden het van belang om vrijwilligers te bedanken. Daarnaast willen zij laten zien hoe mooi vrijwilligerswerk is. Het event in het gemeentehuis begint om 13.30 uur en duurt tot 16.00 uur.
 


 


Denk aan het milieu voordat u dit e-mailbericht afdrukt


E-mail wordt door onze organisatie als informeel aangemerkt. Aan deze correspondentie kunt u dan ook geen formele rechten ontlenen.


Deze e-mail kan persoonlijke of vertrouwelijke informatie bevatten. Als
dit bericht niet voor u is bestemd, wilt u dit dan aan de afzender melden. Wij verzoeken u in dit geval het bericht te verwijderen, de inhoud
ervan niet te gebruiken en niet onder derden te verspreiden.

Meer berichten