Eddie van de Pol aan de slag tijdens de speeljudo. Foto: Vitaz in beweging.
Eddie van de Pol aan de slag tijdens de speeljudo. Foto: Vitaz in beweging. (Foto: Vitaz in beweging)

Extra voorstelling film Eddie van de Pol

HELMOND - In het eerste weekend van januari was het filmportret ‘Grensgeval apart’, over de enorm geliefde Helmondse judoka, trainer en sportschoolhouder Eddie van de Pol, te bekijken in het Annatheater.

Vanwege de grote belangstelling is er zaterdag 25 januari om 19.30 uur een extra filmvertoning gepland, waarvoor nog beperkt kaartjes verkrijgbaar zijn. Kaartjes kosten 5 euro en zijn te bestellen via www.annatheater.nl, waar tevens een trailer van de film te bekijken is.

Het anderhalf uur durend filmportret blikte terug op het leven van de charismatische en markante judoman: hoe groeide Eddie op in Helmond, hoe verliep zijn eigen topsport carrière, wat betekende het onregelmatige leven met het vele reizen voor zijn gezin, hoe werd Eddie sportleraar op de Levensschool en wat maakt hem nu zo speciaal als trainer? Een portret met veel gelach en een enkele traan.

Na 25 januari is de film 'Grensgeval apart' verkrijgbaar op dvd of usb. Mail voor meer informatie hierover naar: info@vitazinbeweging.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden