Special Starz festival, dance maar anders


V.l.n.r.  Gusta van de Ven, Wendy Swinkels  en Marjolein Kluijtmans kwamen met het idee voor Special Starz.
V.l.n.r. Gusta van de Ven, Wendy Swinkels en Marjolein Kluijtmans kwamen met het idee voor Special Starz. (Foto: )

Special Starz festival, dance maar anders

De 1e editie van Special Starz, een dancefestival voor mensen met een beperking, vindt plaats op zaterdag 25 april.

LAARBEEK - Na onderzoek blijkt dat er een grote behoefte is onder deze doelgroep om naar een dancefestival te gaan. Bestaande festivals zijn niet geschikt: te veel drukte, prikkels en toegankelijkheid. Het doel van de organisatie is om de bezoekers een onvergetelijke festivalervaring te bieden.

Een jaar geleden zijn 3 medewerkers van ORO begonnen om het idee van een dancefestival vorm te geven. Na vele brainstorm sessies is festival Special Starz geboren. Maar bij een festival organiseren komt veel meer kijken dan alleen een paar dj's vastleggen. Denk hierbij aan het inzettten van social media, aankleding, EHBO, sfeerbeveiligers en sponsoren want zonder sponsors zou het festival niet kunnen bestaan.

Het festival , dat plaats vindt op het terrein van Outdoor Laarbeek in Beek en Donk, hoopt 400 tot 500 bezoekers te trekken.Er zullen een aantal dj s draaien, er zijn foodtrucks, een dance area en allerlei vormen van entertainment.

Special Starz begint op zaterdag 25 april om 15.00 uur tot 20.00 uur op de locatie Outdoor Laarbeek. Voor meer info, houd Facebook in de gaten of kijk op: zie

www.specialstarz.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden