Foto v.l.n.r. Erik Lindeman assistentes Helma Spierings, Lisanne Bellemakers, Jessie van Hoek en Wan Merks.
Foto v.l.n.r. Erik Lindeman assistentes Helma Spierings, Lisanne Bellemakers, Jessie van Hoek en Wan Merks. (Foto: )

Cheque voor WensAmbulance

REGIO - De afscheidsreceptie van Erik Lindeman als huisarts van Lieshout en Mariahout. was half december. Na ruim 36 jaar zijn beroep uitgeoefend te hebben, gaat hij nu van zijn pensioen genieten. Tijdens de bijeenkomst met zijn relaties in de zorg en de zeer druk bezochte receptie voor zijn patiënten is een mooi bedrag ingezameld ten bate van WensAmbulance Brabant.

WensAmbulance Brabant
Om een cadeau had Lindeman niet gevraagd, maar wilde men toch iets geven, dan zou dat ten goede komen aan de Stichting WensAmbulance Brabant. Een stichting die afhankelijk is van giften en vrijwilligers en als doel heeft om terminaal zieke mensen nog één keer, per ambulance, naar hun favoriete plek te brengen. Deze stichting heeft één van haar standplaatsen in Helmond.
Onlangs kon een cheque ter waarde € 7692,- overhandigd worden aan coördinator Wan Merks, afgevaardigde van Stichting WensAmbulance Brabant. Een prachtig bedrag waarvoor de Wensambulance veel terminaal zieken kan vervoeren.

Iedereen bedankt
De druk bezochte receptie, de warme woorden, de persoonlijke cadeaus en de vele kaarten die Lindeman mocht ontvangen zijn door hem enorm op prijs gesteld. Erik Lindeman wil alle patiënten en zorgrelaties, die gestort hebben op de speciaal voor zijn afscheid geopende bankrekening, ook heel hartelijk bedanken voor hun bijdrage. Het was voor de ´oud huisarts´ een onvergetelijk afscheid, waar hij nog lange tijd op kan teren. En … ziet u in de toekomst een WensAmbulance rijden, weet dan dat velen een bijdrage geleverd hebben aan bijzondere momenten voor mensen in een terminale periode.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden