Foto: Jan van Bommel
Foto: Jan van Bommel (Foto: Jan van Bommel)

Cursus voor beginnende (natuur)fotografen

Het IVN gaat een fotocursus 'Focus op de natuur' verzorgen voor beginnende natuurfotografen. In vijf bijeenkomsten van 2,5 uur komen verschillende vormen van natuurfotografie, zoals landschaps-, vogel-, wild-, macrofotografie aan bod.

HELMOND - Deelnemers krijgen na de 2e sessie het verzoek hun mooiste foto in te zenden, die vervolgens in de derde sessie besproken wordt.

De workshop wordt gegeven door fotograaf Jan van Bommel. Hij is ook de coördinator van de fotowerkgroep 'Kiek Nauw' van IVN Helmond. De cursus vindt plaats in het IVN Trefpunt De Koekoek aan de Arbergstraat 85 in Helmond op dinsdag 21 en 28 januari, donderdag 6 februari en dinsdag 18 februari, telkens van 19.00 - 22.00 uur.

Niet-leden betalen 55 euro inclusief lesmateriaal op usb-stick en de rest van het jaar een gratis lidmaatschap van IVN Helmond. Voor IVN-leden is de cursusprijs 35 euro inclusief het lesmateriaal op usb-stick.

Er kunnen minimaal 5 en maximaal 20 personen meedoen. Zij dienen te beschikken over een compactcamera of spiegelreflex of een systeemcamera. Een statief is handig maar niet noodzakelijk.


Meer informatie
Bel voor meer informatie met tel. 06-54378173. Aanmelden kan via mail naar: info@kieknauw.nl onder vermelding van: Fotoworkshop, naam en telefoonnummer.

Meer berichten