Gratis gezondheidscheck voor volwassenen

Meet, Weet en Beweeg is op zaterdag 18 januari vanaf 10.00 uur.
Meet, Weet en Beweeg is op zaterdag 18 januari vanaf 10.00 uur. (Foto: )

HELMOND – Wie op zoek is naar beweegadvies op maat of extra informatie over gezondheid en voeding, kan zich aanmelden voor de gratis Meet, Weet en Beweeg bijeenkomst van Jibb+ op zaterdag 18 januari. Alle deelnemers ontvangen een gezondheidsrapportage inclusief een persoonlijk advies. Deelname is gratis en aanmelden kan via de website www.jibbplus.nl.

Flo de Haas, buurtsportcoach bij Jibb+: "Deze editie is zaterdag 18 januari vanaf 10.00 uur. De gezondheidscheck duurt in totaal 1,5 tot 2 uur. Deze keer zijn we welkom bij De Fysioclub, Sportpark de Braak 7 in Helmond. Samen met de Diëtistenpraktijk en Podotherapie Pero gaan we weer voor een geslaagde check. Iedereen krijgt een persoonlijk rapport en een advies op maat. Denk aan voedingstips, beweegadvies of een afspraak bij de podotherapeut. Ook is het leuk om te zien dat er onder de deelnemers meteen ervaringen worden gedeeld of tips worden uitgewisseld."

Tijdens de gezondheidscheck wordt onder meer gekeken naar bloeddruk, conditie, BMI en voetafwikkeling. Er is een workshop over voeding en de deelnemers kunnen direct ervaren hoe leuk bewegen is.


Meer informatie
Wilt u meer informatie of bent u niet in de gelegenheid om via de website in te schrijven, neem dan gerust contact op met Flo de Haas, buurtsportcoach bij Jibb+. Stuur een e-mail naar flodehaas@jibbplus.nl of bel naar 0492-347071.

Meer berichten