Bij Tennisclub de Warande gaat dinsdag 14 januari Oldstars Tennis van start.
Bij Tennisclub de Warande gaat dinsdag 14 januari Oldstars Tennis van start. (Foto: )

Oldstars Tennis bij TC de Warande

HELMOND - Tennisclub de Warande start dinsdag 14 januari met een nieuwe tennisactiviteit: Oldstars Tennis, speciaal voor beginnende sporters én ervaren tennissers die graag fit en ook sociaal actief willen blijven. Iedereen kan meedoen.

Speciaal voor ouderen heeft het Nationaal Ouderenfonds, samen met de KNLTB, OldStars Tennis ontwikkeld. Deze variant maakt het mogelijk om gemakkelijker te tennissen doordat de spelregels aangepast zijn en de tennisbal zachter is. Hierdoor is er meer tijd om naar de bal te bewegen. Daarnaast wordt ook aan conditie en motoriek gewerkt. "Maar natuurlijk is het behalve gezellig ook leuk en spannend om te sporten", vertelt Hanc Legtenberg, voorzitter van tennisclub de Warande. "Daarom ondersteunt ook de gemeente dit initiatief via Jibb+." Kristian van den Nouwlant, buurtsportcoach bij Jibb+: "Dit is de tweede locatie in Helmond waar Oldstars Tennis wordt aangeboden. TPC Espendonk in Brouwhuis is afgelopen september gestart met deze activiteit en met veel succes!"

Start 14 januari
Oldstars Tennis bij Tennisclub de Warande start op dinsdag 14 januari om 09.30 uur. Er is een trainer voor de begeleiding. De eerste weken kunnen belangstellenden kosteloos deelnemen aan de trainingen en ervaren of deze tennisvorm bij hen past. De locatie is tennispark de Warande, Horst 25 in Helmond. Voor meer informatie, kijk op:
www.tvdewarande.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden