Foto: GERARD SLEGERS

'Hemel draait door'

MIERLO - Na de succesvolle eerste editie in januari van dit jaar is het de organisatie van De Hemel draait door, wederom gelukt een muzikale topavond in elkaar te zetten. Wie er vorig jaar bij was herinnert zich het ongetwijfeld nog; in een uitverkochte en swingende Backstage Barber Pub zaal kwamen onder leiding van de eigen Hemel draait door-band, vele grote hits voorbij van grote artiesten, die allemaal een ding met elkaar gemeen hebben, ze zijn jammer genoeg niet meer op deze aarde. De schat aan nummers die zij hebben nagelaten is echter groot en mág daarom niet vergeten worden.


Muzikale tijdreis
De Hemel draait door neemt het publiek daarom vrijdag 17 januari vanaf 22.00 uur weer mee in een waanzinnige muzikale tijdreis. Een avondje meezingen met nummers van onder andere George Michael, Michael Jackson, Prince, AC/DC, Bob Marley en vele vele anderen.

Met dit jaar als nieuwe zanger op de planken Henrie Janssen en verder Sjan van de Boomen, Marcel Mulders, Jos Peeters, Frederique Giesberts en Joost Poppelaars.


Kaarten
Kaarten kosten 5 euro en zijn te koop aan de bar in de Barber Pub, Vesperstraat 8 in Mierlo of online via de website:

www.barberpub.nl

Meer berichten