Een voorstelling van poppenkast Pluim.
Een voorstelling van poppenkast Pluim. (Foto: Lawrence Spierings)

Poppenkast Pluim in Speelhuis

Poppenkast Pluim uit Waalre speelt zondag 12 januari de voorstelling Oweejj krokodil in Het Speelhuis in Helmond.

HELMOND - In de interactieve poppenkastvoorstelling 'Oweejj krokodil' krijgt Jan Klaassen weer heel wat voor de kiezen. Naast alle opdrachten van zijn Poppedeintje Katrijntje is daar plotsklaps Meneer Agent met de nieuwsberichten. Uiteraard bedenkt de held voor alles een prachtige oplossing maar daar heeft hij wel zijn publiek bij nodig.

Kinderen zijn welkom bij een hilarische Jan Klaassenvoorstelling van Poppenkast Pluim. De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 3 jaar.

Vanaf 10:00 tot 10:30 uur kunnen de kinderen zelf al spelen met de poppen in kleine poppenkastjes. Daarna begint de voorstelling in de Pleinzaal. Ook ouders en opa's en oma's zijn welkom.

Kaartjes zijn te reserveren via; www.theaterspeelhuis.nl en kosten 5 euro per persoon, inclusief kabouterlimonade voor de kinderen.


Poppentheater in de Peel
Poppenkast Pluim maakt deel uit van Poppentheater in de Peel, een collectief van 5 poppentheaters, die zorgen voor een gevarieerd programma. Afgelopen seizoen werd een succesvolle reeks voorstellingen gespeeld in de Cacaofabriek en nu is het de beurt aan Het Speelhuis. Tot en met maart wordt er iedere maand, op zondagochtend om 10:30 uur een voorstelling gespeeld voor kinderen van 3 tot 7 jaar.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden