Accordeonvereniging Accordeana. Foto: MJ Fotografie Bakel.
Accordeonvereniging Accordeana. Foto: MJ Fotografie Bakel. (MJ FotografieBakel)

'Een wonderlijke kerst' met accordeonorkest Accordeana

Accordeonorkest Accordeana uit Helmond komt vlak voor deze kerst met een zeer bijzondere productie: een muzikale kerstvertelling voor jong en oud met vertelster Marlies van den Bijgaart, zangeres Myrthe Boot, diverse gastmuzikanten en prachtige muziek van Accordeana. Samen nemen zij het publiek, met sfeervolle beelden en sprookjesachtige belichting, mee naar een betoverende kerstwereld.

HELMOND - Belangstellenden kunnen de 'Wonderlijke Kerst' meebeleven op zaterdag 14 en zondag 15 december in de kapel van het Elkerliek Ziekenhuis aan de Wesselmanlaan in Helmond.

Accordeana, opgericht in 1951 door de bekende Helmonder Arie Willems en nu onder leiding van Ronald van Overbruggen, verrast haar bezoekers graag met een variëteit aan muziekstijlen in combinatie met bijzondere presentaties. Na haar medewerking aan de Mattheus Passie in 2014 en de eigen succesvolle theaterproductie Um dè'k er zo van Haaw in 2016, heeft Accordeana nu de mooiste tijd van het jaar uitgekozen om opnieuw een mooie productie neer te zetten. Een kerstvertelling met prachtige muziek, die door de feeërieke beelden en belichting van de kapel nog meer tot de verbeelding gaat spreken.

Meer informatie

De voorstelling begint op zaterdag om 20.15 uur, de voorstelling van zondag 15 december om 15.00 uur. Kaarten kosten 12,50 euro voor volwassenen en kinderen tot en met 12 jaar betalen 7,50 euro. Dit is inclusief een glas glühwein of warme chocolademelk.
Kaarten zijn verkrijgbaar voor aanvang van de voorstelling bij de Kapel van het Elkerliek Ziekenhuis, Wesselmanlaan 25 in Helmond of via:

www.lambertusconcerten.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden