Doe mee met de actie en stuur een kerstkaart!
Doe mee met de actie en stuur een kerstkaart! (Foto: indebuurt)

Doe mee, stuur een kerstkaart

Stel je eens voor dat je de feestdagen alleen doorbrengt. Voor veel ouderen in Helmond is dit de realiteit. Om ervoor te zorgen dat ze deze kerst íets minder eenzaam zijn, start indebuurt Helmond een kerstkaartenactie. Doen jullie mee?

HELMOND - De helft van de ouderen in Nederland is eenzaam, blijkt uit cijfers van het CBS en de GGD. Deze ouderen brengen de feestdagen in eenzaamheid door. Vaak hebben ze geen familie meer of komen ze moeilijk de deur uit. Ook de brievenbus blijft bij deze ouderen tijdens de feestdagen akelig leeg.

Aan dat laatste willen wij samen met jullie iets gaan doen. Hoe leuk zou het zijn als Helmondse ouderen die in de Ameideflat wonen ineens allemaal hartverwarmende kerstkaartjes krijgen tijdens de feestdagen? Zo voelen ze zich heel even niet alleen.

Hoe meer kaarten, hoe beter! Stuur dus één of meerdere kerstkaarten met een algemene boodschap naar onderstaand adres. Doe dat vóór woensdag 18 december. Wij zorgen ervoor dat alle kerstwensen bij de ouderen in de Ameideflat worden afgeleverd. Uiteraard doen we daar ook verslag van.

Redactie indebuurt
T.a.v. kerstkaartenactie
Cacaokade 3
5705 LA Helmond

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden