Foto: HENK VAN KUIJEN

Reünie St Jozefschool

Op 26 maart 2020 zal er een reünie plaatsvinden, voor de leerlingen van de 6e klassen van de St. Jozefschool in Helmond, die in 1957,1958 en 1959 de school hebben verlaten.

HELMOND - Toen twee jaar geleden de derde reünie plaatsvond, bleek dit wederom een geweldig succes te zijn zodanig dat er meteen na afloop werd gevraagd door de deelnemers, om dit na twee jaar nog maar eens over te doen. De dag bleek gewoon te kort te zijn geweest, om met iedereen bij te praten.

Daarom heeft Henk van Dijk het draaiboek weer uit de kast gehaald, om samen met Jan Jacobs en Frans van de Leur, weer een mooie reüniedag in elkaar te zetten op 26 maart 2020.


Oproep
Was jij ook een van die klasgenoten uit de klassen 6a, 6b of 6c die in juli 1957,1958 of 1959 van school ging, meld je dan aan. Zat jij ook in de buurt van deze klassen en je zou er ook graag bij zijn, neem dan ook met Henk van Dijk contact op.

Twee jaar geleden is er een foto gemaakt van alle deelnemers aan de reünie en de organisatie zou het fijn vinden als deze groep bij de aankomende reünie in 2020 nog groter wordt.

Aanmelden kan tot dinsdag 31 december. In het nieuwe jaar volgt dan alle verdere informatie. Aanmelden kan door een mail te sturen naar:

hkvdijk@gmail.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden