Hajar Yagkoubi
Hajar Yagkoubi

Zij zijn genomineerd!

De jury van de Helmonder van het Jaar verkiezing maakt onder voorzitterschap van Pieter Michielsen, directievoorzitter Rabobank, de drie genomineerden voor 2019 bekend: Hajar Yagkoubi, Rianne Letschert en Jermain De Rozario.

HELMOND - Helmonder van het Jaar is niet zo maar een titel. Wie tot Helmonder van het Jaar wordt gekozen is trots. Op 6 januari 2020 wordt voor de 25e keer de Helmonder van het Jaar benoemd, tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Helmond. De genomineerden


Hajar Yagkoubi
De 19-jarig Hajar is namens Nederland jongerenvertegenwoordiger voor de Verenigde Naties (VN). In september sprak zij in New York tijdens de bijeenkomst van de commissie die gaat over sociale, humanitaire en culturele zaken. Vorig jaar ontving Hajar van de jury van de Helmonder van het Jaar een eervolle vermelding.

Rianne Letschert
Rianne Letschert is in september benoemd tot Topvrouw van het Jaar 2019. De rector magnificus van de universiteit van Maastricht woont in Helmond en wordt door de jury vooral geroemd om haar inzet voor maatschappelijk onderwerpen als gelijkwaardigheid en diversiteit.

Jermain De Rozario
Bijna ieder Helmonder kent het verhaal van Jermain De Rozario: van vuilnisman tot sterrenchef. Eind 2018 ontving De Rozario als eerste restaurant in Helmond ooit een Michelinster. De jury roemt zijn doorzettingsvermogen en positieve uitstraling voor Helmond.


Publiek stemt mee
Naast de juryprijs, wordt er ook een publiekprijs uitgereikt. Er kan tot en met 31 december gestemd worden op één van de drie genomineerden via de website: www.rabobank.nl/ helmondpeelnoord

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden