Foto:

Workdate Senzer - UWV

HELMOND - De laatste Workdate van 2019 vindt plaats op maandag 9 december. De Workdate is voor mensen die op zoek zijn naar een leuke baan of stageplaats. Ook kunnen werknemers hier terecht die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Deze Workdate er ook voor werkgevers die hun organisatie, werkplekken en vacatures onder de aandacht willen brengen. De middag wordt georganiseerd door Senzer, het werkbedrijf van Helmond- De Peel, en UWV met als doel het samenbrengen van vraag en talent, om zo de werkgelegenheid in de regio te stimuleren.

Werkgevers zijn altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Op de Workdate kunnen ze mensen ontmoeten die graag aan de slag willen of een stageplek zoeken. Samen kunnen ze makkelijk in gesprek gaan om te zien wat ze voor elkaar te kunnen betekenen. Op deze manier maken Senzer en UWV de zoektocht van de werkzoekenden makkelijker en kunnen ze ook beter aan de vraag van de werkgevers voldoen.

De Workdate op maandag 9 december vindt plaats in restaurant Inclusief, Montgomeryplein in Helmond en begint om 14.30 uur. Deelname is geheel gratis. Mensen die op zoek zijn naar een baan kunnen gewoon met hun cv binnen lopen.

Geïnteresseerde werkzoekenden kunnen gewoon binnen lopen tijdens de Workdate. De werkzoekenden dienen hun actuele cv mee te nemen. Werkgevers en uitzendbureaus die geïnteresseerd zijn in deelname kunnen contact opnemen met het accountteam van Senzer via 0492-58 24 44.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden