Foto:

Alzheimer Café Helmond

HELMOND - Voor wie te maken krijgt met dementie, is het vinden van de juiste hulp vaak lastig. Vanwege alle verschillende zorgaanbieders en veranderende regels is vaak door de bomen het bos niet meer te zien. Hoe zit het met al die afkortingen zoals WMO, WLZ, PGB, CIZ en ZZP? Wie kan de weg wijzen wanneer we zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen, bijvoorbeeld met aanpassingen in huis en dagbesteding? Of juist wanneer we juist langdurige of intensievere zorg nodig hebben?

Donderdag 21 november

Casemanager Dré de Kort, werkzaam bij Savant, zal een aantal veelvoorkomende situaties bespreken op donderdag 21 november in het Alzheimer Café Helmond. Daarnaast is er een ruime gelegenheid om gezamenlijk ervaringen uit te wisselen. Deze avond vindt plaats in Zorginstelling Alphonsus, Hoofdstraat 176 in Helmond.

De entree is gratis. Vanaf 19.00 uur is iedereen welkom, het programma start om 19.30 uur. Na de inleiding is er tijd voor een drankje. Daarna kunt u vragen stellen en in discussie gaan. Rond 21.00 uur, na de afsluiting, is er gelegenheid om nog iets te drinken en na te praten. Het Alzheimer Café sluit om 21.30 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden