Sinterklaas komt 17 november naar Deurne-Zeilberg.
Sinterklaas komt 17 november naar Deurne-Zeilberg. (Foto: )

Intocht Sinterklaas in Deurne-Zeilberg

DEURNE-ZEILBERG - Sinterklaas komt weer naar Nederland en brengt zondag 17 november een bezoek aan Zeilberg. De ontvangst van Sint en zijn Pieten is om 14.15 uur bij De Molen in Zeilberg. Rond 14.30 uur vertrekt iedereen in een gezellige optocht, onder begeleiding van Harmonie Excelsior, richting Den Draai. In Den Draai begint het sinterklaasfeest pas echt. Iedereen is uitgenodigd om Sinterklaas en zijn Pieten in Zeilberg te verwelkomen. De entree is gratis.

Naast samen zingen, dansen en feesten, kijken Sint en de Pieten weer uit naar de mooie optredens van de kinderen. De organisatie hoopt dat er ook dit jaar veel kinderen hun talent aan Sinterklaas willen laten zien. Dus kun je dansen, zingen, playbacken, een instrument bespelen, goochelen, een mop vertellen of andere leuke dingen: geef je dan op via intochtzeilberg@gmail.com.

Schoolgaande kinderen ontvingen op school een papieren strook. Hiermee kunnen zij hun eigen Mijter of Pietenmuts knutselen. Zij kunnen deze tijdens op de optocht opzetten, voor de 10 kinderen met de mooiste mijter of muts heeft Sinterklaas een speciale verrassing.

Kinderen die de basisschool nog niet bezoeken of op een andere school zitten (t/m groep 5) kunnen een papieren strook afhalen bij basisschool Zeilberg aan de Margrietstraat.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden