Peter Buwalda. Foto: Linda Stulic.
Peter Buwalda. Foto: Linda Stulic. (Foto: Linda Stulic)

Schrijver Peter Buwalda komt naar Helmond

Helmond - Negen jaar nadat hij kwam vertellen over zijn veelgeprezen debuutroman ‘Bonita Avenue’ komt Peter Buwalda terug naar Helmond. Hij is op dinsdag 19 november te gast bij het Literair Café en uiteraard zal zijn langverwachte tweede roman, ‘Otmars zonen’ centraal staan. De literaire avond vindt dit keer plaats in zaal Traverse in Helmond.

Het eerste boek van Buwalda werd veelvuldig genomineerd, bekroond en vertaald en er zijn inmiddels meer dan 350.000 exemplaren van verkocht. Dus er werd heel veel verwacht van zijn tweede boek, ‘Otmars zonen’. Volgens de recensenten is Buwalda erin geslaagd die hooggespannen verwachtingen ruimschoots waar te maken. Het boek belandde bij verschijning onmiddellijk bovenaan de verkooplijst en is genomineerd voor de NS Publieksprijs en voor de Bookspot Literatuurprijs.

Buwalda wordt op 19 november bij het Literair Café geïnterviewd door Theo Hakkert. John van der Sanden (zang) en Otine van Erp (accordeon) zullen deze avond in korte optredens gedichten zingen.
De avond begint om 20.00 uur, de zaal gaat om 19.30 uur open. Toegangskaartjes voor niet-donateurs zijn enkel op de avond zelf aan de kassa te koop. Ze kosten 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor jongeren tot 18 jaar. De ingang van zaal Traverse is aan de Kromme Steenweg.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden