Sinterklaas in de Piste strijkt dit jaar naast het kasteel neer.
Sinterklaas in de Piste strijkt dit jaar naast het kasteel neer. (Foto: )

Sinterklaas in de piste komt er weer aan

HELMOND - Binnenkort neemt Sinterklaas weer zijn intrek in het Kasteel van Helmond. Al verschillende keren is Sinterklaas in de Piste een onderdeel geweest van Helmond Sinterklaasstad. Dit jaar staat de circustent in de Kasteeltuin, rechts van het kasteel. De 7 filialen van de Helmondse JUMBO Supermarkten hebben alle entreekaarten exclusief in de verkoop en een laagdrempelige spaaractie opgezet. Zo kunt u met een volle spaarkaart voor slechts 5 euro naar het circus.

In de gloednieuwe circustent met 450 zitplaatsen wordt een echt circusprogramma geboden met spectaculaire artiesten in Sinterklaassfeer. Onder andere draadlopers, trapeze, vrolijke en ondeugende hondjes, acrobaten en natuurlijk de bekende Illusionist Justin Ronday. Tom van de Reek uit Mierlo heeft een leuke verhaallijn geschreven en zal als rode draad door het programma lopen met vele Pieten in de hoofdrol. De voorstelling is voor alle leeftijden en heeft een spectaculaire finale.

Het programma duurt 1,5 uur en de voorstellingen zijn op: zondag 17 november (dag van de intocht alleen om 16.00 uur) en verder iedere woensdag om 15.00 uur en op zaterdag en zondag om 13.00 en om 16.00 uur. Sinterklaas in de Piste loopt tot en met woensdag 4 december.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden