Open Dag bij het ROC Ter AA op zondag 10 november..
Open Dag bij het ROC Ter AA op zondag 10 november.. (Foto: )

Open Dag ROC Ter AA op 3 locaties

HELMOND - ROC Ter AA Helmond houdt zondag 10 november een open dag. Voor alle belangstellenden staan van 11.00 tot 16.00 uur de deuren open van de gebouwen aan Keizerin Marialaan 2, Nieuwveld 59 en 61 in Helmond en Goorsedijk 6 in Mierlo.

Tijdens de open dag kunnen toekomstige studenten, ouders/verzorgers en andere belangstellenden uitgebreid bekijken welke opleidingsmogelijkheden de mbo-colleges van ROC Ter AA bieden. Studenten en medewerkers van ROC Ter AA en vertegenwoordigers van leerbedrijven zijn aanwezig om alle vragen te beantwoorden. Verder worden er demonstraties en presentaties gegeven.

In het gebouw aan de Keizerin Marialaan 2 vinden belangstellenden de opleidingen van Business, Design, Dienstverlening, ICT, Techniek & Technologie, Entree en Volwassenenonderwijs. Op Nieuwveld 59 en 61 presenteren de opleidingen van Onderwijs & Kinderopvang en Zorg & Welzijn zich. Aan de Goorsedijk 6 in Mierlo is de Open Dag van de bouwopleidingen.

Aan de Keizerin Marialaan is er extra aandacht voor techniekopleidingen. Het Techniek & Technologie College en bedrijven presenteren zich branchegewijs op techniekpleinen. Zo is er een mechatronicaplein, een installatietechniekplein en pleinen voor elektrotechniek en procestechniek.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden